Hartverwarmende voeding

We weten allemaal wel dat gezonde voeding goed voor ons is en we willen ook wel gezond eten. Het daadwerkelijk doen is echter best een uitdaging. Het vraagt om het veranderen van gewoontes die je vaak al jarenlang hebt en het opbouwen van nieuwe gewoontes. Hoe doe je dat? Waar begin je mee? En wat eet je dan?

Tijdens het Hartverwarmende Voeding coachingstraject ga je gedurende een half jaar aan de slag met het creëren van een gezonder eet- een leefpatroon. Na deze periode heb jij jezelf een meer natuurlijk eetpatroon eigen gemaakt waarmee je jouw gezondheid ondersteunt. 

Ik help je om gezonde en natuurlijke voeding onderdeel te maken van jouw leven. Je leert met welke voeding jij jouw lichaam ondersteunt en hoe je dat in je dagelijks leven inpast. Ook denk ik met je mee hoe je daar lekkere en volwaardige maaltijden mee maakt. 

Je hoeft niet alles in één keer om te gooien, liever niet zelfs. Door stap voor stap verandering aan te brengen, houd je het behapbaar én veranker je de veranderingen bovendien in jouw patronen. Zo leg je een basis waar je ook op de lange termijn plezier van hebt. 

"Door stap voor stap verandering aan te brengen, houd je het behapbaar én veranker je de veranderingen bovendien in jouw patronen. Zo leg je een basis waar je ook op de lange termijn plezier van hebt."

Persoonlijke voedingscoaching

Tijdens zes individuele coachsessies bespreken we samen waar je tegen aanloopt en onderzoeken we waardoor je vastloopt en hoe je weer verder kan. Ik schrijf geen dieet voor, maar puzzel met jou mee in het bouwen van een evenwichtig voedingspatroon dat bij jou en jouw leven past. Vanuit mijn enthousiasme voor koken met natuurvoeding geef ik bovendien veel praktische tips en handvatten.
 Na elke sessie heb je je volgende stappen weer helder.

Het eerste gesprek staat in het teken van de intake, om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van jouw huidige situatie en je verlangens en doelen. We sluiten dat gesprek af met een aantal adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Tussen de sessies door kun je op werkdagen mailen en appen, zodat ik je weer verder kan helpen. Ondertussen kun je thuis zelf aan de slag met recepten die je meekrijgt en met het online gedeelte dat bestaat uit 6 modules die je elke maand in je mail ontvangt.

Zo maak je stap voor stap natuurlijke voeding onderdeel van jouw leven en leg je een basis waar je je hele leven op terug kan grijpen om jezelf hartverwarmend te voeden!

Tarief: € 597,- (incl. BTW)

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Leuk! Klik hieronder op de knop om het formulier in te vullen. Liever eerst kennismaken of overleggen? Neem contact op, ik help je graag.

Online modules

Naast de individuele coachingssessies krijg je (online) modules met audio’s, opdrachten en oefeningen.

Met behulp van de modules: 

Tarief

Het tarief voor dit programma is € 597,- (incl. BTW)

Dit is inclusief:

Wat anderen zeggen

Ja, ik heb interesse.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook aan de slag met een voedingspatroon dat bij jou past? Leuk! 
Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.
Winkelwagen
Scroll naar boven