Verlang jij naar meer rust en energie? Wil je graag met je voeding aan de slag, maar weet je nog niet precies hoe je dat wilt aanpakken? Neem dan even contact met me op en dan plannen we een (telefonische) kennismaking. Je kunt me bereiken via 06 27549739 of info@muntenmarjolein.nl of door het invullen van onderstaand formulier.

In dit kennismakingsgesprek kijk ik met jou waar je nu staat en waar je naar toe wilt op het gebied van jouw voedingspatroon en leefstijl. Als we een klik hebben en ik het gevoel heb dat ik jou kan helpen, kunnen we een afspraak maken voor een eerste adviesgesprek.

De kennismaking levert je in ieder geval helderheid op en verplicht je tot niets. 

Hartelijke groet,

Marjolein

Aanvraag kennismaking
  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens, zie ook het privacy policy
  Ik voel mij beter en ik sta met meer plezier in de keuken!

  Ik wist al best veel van gezonde voeding, maar door de voedingsconsulten van Marjolein ben ik nog meer te weten gekomen over gezond eten. Mijn streven was om met behulp van de adviezen van Marjolein minder vlees te gaan eten. Daarnaast was ik op zoek naar meer balans in mijn maaltijden en had ik behoefte aan meer voedende voeding. Ik heb tijdens het hele traject de prettige aanwezigheid van Marjolein ervaren. Het gevoel dat ze naast mij stond blijft mij bij. Met goede en bruikbare adviezen over de opneembaarheid van voedingsstoffen, lekkere alternatieve voor gezonde snacks en leuke nieuwe recepten heeft zij mij letterlijk gevoed met nieuwe informatie. Ik voel mij beter en ik sta met meer plezier in de keuken.

  Jaap

  Ik voel me beter en gezonder

  Ik heb bij Marjolein geleerd welke voeding me goed doet en welke niet. Ik weet nu welk eetpatroon en welke producten me iets opleveren, in plaats van me energie kosten. Marjolein kijkt op zorgvuldige en deskundige wijze met je mee en denkt mee over wat bij je past. Doordat Marjolein zonder waardeoordeel met me meekeek, voelde ik me vrij om open en eerlijk te zijn. Haar warmte en deskundigheid zorgden ervoor dat ik me in goede handen voelde. En dat is ook gebleken: ik voel me beter en gezonder door de manier waarop ik nu eet. En ik had niet verwacht zo snel resultaat te hebben!
  Sanne

  Nu ik meer weet over gezonde voeding, vind ik koken veel leuker

  Ik wilde graag gezonder gaan eten en hulp bij het bedenken van gezonde maaltijden voor mijn gezin.

  Het is verbazingwekkend hoe weinig ik wist van gezonde voeding. Nu ik er meer over heb geleerd is koken veel leuker geworden, omdat ik weet dat ik goed bezig ben voor mezelf en mijn gezin. We eten veel gezonder en veel gevarieerder. Dat heeft een hele goede uitwerking op mijn darmen gehad die weer beter werken en waardoor ik ook weer gevarieerder kan eten. Ik heb ook geen trek meer in zoete tussendoortjes doordat ik anders ben gaan ontbijten en lunchen. Ook het bedenken van maaltijden gaat me makkelijker af. Bovendien zijn mijn kinderen zich meer bewust van wat gezond eten is en ze vragen er nu ook zelf om. We ontdekten bovendien dat we biologisch eten veel lekkerder vinden. De adviezen hebben op zoveel niveaus doorgewerkt in ons gezin, terwijl ik eigenlijk vooral voor mij naar Marjolein ging.

  Marjolein luistert goed naar wat je wilt. Ze is erg kundig en geeft duidelijke, bruikbare adviezen. Ze stelt soms gerechten voor die net buiten je comfort-zone liggen waardoor je gaat nadenken over wat je eet en waarom.

  Linda

  Met kleine beetjes oefenen, hoef je niet meteen je hele eetpatroon om te gooien

  Al langer wilde ik advies op het gebied van voeding voor mij en mijn dochter. Als je iemand
  dan een beetje kent en vertrouwt is het makkelijker om die stap te nemen. Ook hoorde ik
  enthousiaste verhalen van een bekende.

  Ik vond het fijn om aan de slag te gaan met kleine veranderingen. Dan heb je bij het drinken
  van een glas water na het opstaan al een overwinningsmomentje;-). Ook vond ik het prettig
  dat ik zelf kon bepalen waar ik het over wilde hebben. Tegelijkertijd stelt Marjolein duidelijk
  kaders waardoor er sowieso bepaalde onderwerpen aan bod komen tijdens de
  adviesgesprekken.

  Ik ben me meer bewust van de invloed van voeding op mijn gezondheid. Ook heb ik meer
  kennis van wat we eigenlijk binnen horen te krijgen. Door de recepten die ik meekreeg kan ik
  daar nu ook uitvoering aan geven.

  Marjolein is een gedreven en enthousiaste voedingsadviseuse die op een betrokken wijze
  meekijkt naar de vragen van haar cliënten. Ze past haar adviezen aan, aan de persoon die voor
  haar zit; ze luistert goed en denkt mee om gezamenlijk tot bepaalde voedingsadviezen te
  komen die passen bij de persoon

  Marian