Je hebt een drukke dag gehad en wilt graag een gezonde maaltijd op tafel zetten, zonder nog te hoeven koken. Dat kan met de Maaltijd van Munt & Marjolein.

Eén van de dingen die ik het liefste doe, is het koken van een lekkere en voedzame maaltijd met verse en pure ingrediënten. Dat doe ik ook graag voor jou!

Elke eerste donderdag van de maand kook ik extra veel en kun je bij mij thuis een lekkere en gezonde maaltijd komen afhalen. Vers bereid, met groenten uit het seizoen en eigen regio, vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch. Ik koop direct in bij de boer, namelijk bij Tuinderij Haverkamp in Deventer en de Oosterwaarde in Diepenveen.

Hoe werkt het?

  • De vrijdag voorafgaand aan de Maaltijd van Munt & Marjolein stuur ik via WhatsApp een berichtje met het gerecht van die donderdag. Je kunt je tot dinsdag 12u aanmelden. 
  • Een maaltijd kost €9,00 per persoon. Het is ook mogelijk een halve portie te bestellen.
  • De maaltijd krijg je warm mee in een glazen schaal waarvoor je eenmalig borg betaalt en die je later in de week weer terugbrengt.

De Maaltijd van Munt & Marjolein een keer uitproberen of heb je vragen? Stuur mij een berichtje via email of WhatsApp (06-27549739).

Wat anderen zeggen

Lunches met liefde

Regelmatig verzorg ik lunches voor trainers en coaches die met groepen werken. Met veel liefde en plezier verzorg ik dan de lunch: lekker, gezond, kleurrijk en voedzaam. Bovendien vegetarisch en met veel groenten uit het seizoen. Heb je hier interesse in? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden verder te bespreken. 

Winkelwagen
Scroll naar top