Ben jij op zoek naar lekkere en voedzame vegetarische catering? Kleurrijk en met liefde gemaakt? Dan ben je bij Munt & Marjolein aan het goede adres!

Eén van de dingen die ik het liefste doe, is het koken van een lekkere en voedzame maaltijd met verse en pure ingrediënten. Dat doe ik ook graag voor jou!

Voor trainers en coaches die met groepen werken – en andere zakelijke bijeenkomsten- verzorg ik lunches. Vers bereid, met groenten uit het seizoen en eigen regio, vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch. Ik koop direct in bij de boer, namelijk bij Tuinderij Haverkamp in Deventer en de Oosterwaarde in Diepenveen. Desembrood haal ik bij De Broodrevolutie, in de ambachtelijke bakkerij bij Koffiedok Deventer.

Lunches met liefde

  • Een goed verzorgde lunch waar jij jouw deelnemers mee in de watten legt.
  • Soep, salade en spreads, bij elkaar passend qua smaak en kleur.
  • In overleg zelfgemaakt (en voedzaam) lekkers voor bij de koffie of thee.
  • Met de fiets bezorgd (in Deventer) in glazen schalen en potten. Zo duurzaam mogelijk dus.  

Heb je interesse, wil je graag overleggen of heb je een vraag? Neem gerust contact op via email of bel mij (06-27549739).

Wat anderen zeggen

Zakelijke catering

Naast lunches verzorg ik met Munt & Marjolein ook andere – zakelijke –  catering, zoals borrels en (mini)retraites. Heb je hier interesse in? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden verder te bespreken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven