Maaltijd van Munt & Marjolein – een gezonde afhaalmaaltijd

Je hebt een drukke dag gehad en wilt graag een gezonde maaltijd op tafel zetten, zonder nog te hoeven koken. Dat kan met de Maaltijd van Munt & Marjolein. Eén van de dingen die ik het liefste doe, is namelijk het koken van een lekkere en voedzame maaltijd met verse en pure ingrediënten. Dat doe ik ook graag voor jou!

Elke donderdag kook ik extra veel en kun je bij mij thuis een lekkere en gezonde maaltijd komen afhalen. Een maaltijd waar je energie van krijgt. Vers bereid, met groenten uit het seizoen, vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch. Ik koop direct in bij de boer, namelijk bij Tuinderij Haverkamp in Deventer en de Oosterwaarde in Diepenveen.

Hoe werkt het?

  • Elke maandag stuur ik geïnteresseerden via WhatsApp een berichtje met het gerecht van die donderdag. Je kunt tot dinsdag 12u aangeven of je die donderdag komt afhalen.
  • Een maaltijd kost €9,00 per persoon. Het is ook mogelijk een halve portie te bestellen.
  • De maaltijd krijg je warm mee in een glazen schaal waarvoor je eenmalig borg betaalt en die je later in de week weer terugbrengt.

De Maaltijd van Munt & Marjolein een keer uitproberen of heb je vragen? Stuur mij een berichtje via email of WhatsApp.


Elke week worden we weer verrast

Op donderdag ben ik altijd thuis met 2 jonge kindjes. Wat is het dan elke keer weer een cadeautje als we aan het eind van de dag een heerlijke gezonde maaltijd kunnen ophalen bij Marjolein…! Elke week worden we weer verrast door een nieuw gerecht, dat elke keer weer super lekker en gezond is en voor een betaalbare prijs. Bovendien ook nog eens warm, dus direct op tafel!

Akkelien

Eén dag niet nadenken over wat ik nu weer eens zal koken

Koken is niet echt mijn ding en zeker niet voor één persoon. Ik vind het heerlijk om één dag per week niet na te hoeven denken over wat zal ik nu weer eens zal koken.

De maaltijden bevallen mij heel goed. Inmiddels maak ik er al bijna een jaar lang wekelijks gebruik van. Het aantrekkelijke vind ik dat de ingrediënten heel puur zijn. Naarmate je ouder wordt verdragen je darmen niet alles meer, maar de maaltijden van Marjolein vallen altijd goed. Ze zijn niet alleen heel gezond, maar ook heel lekker. De gerechten zijn heel gevarieerd en ik maak ook kennis met groenten of andere ingrediënten die ik nog nooit had geproefd. Op deze manier doe ik bovendien ook ideeën op voor mijn eigen maaltijden. In de zomer bestaat de maaltijd regelmatig uit een salade en soep. Ik bewaar de soep ook wel eens voor de volgende dag voor bij de lunch. Ik vind het elke week weer een feest om de maaltijd op te halen. Gezond leven begint bij goed voor jezelf zorgen en dat betekent dat je jezelf ook wel eens mag verwennen.

Marjan