Meer rust en energie door gezonde voeding

Yes, deze maand ben ik officieel van start gegaan als voedingsdeskundige in Deventer! Meer rust met gezonde voeding, dat is waar ik voor ga! Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat voeding een belangrijke rol speelt in het creëren van meer rust, zowel in in je lijf als in je hoofd.

Een nieuwe richting

Die rust, die had ik zelf ook nodig. In de zomer van 2017 ging het licht bij mij uit. Van de één op andere dag ging het allemaal niet meer. Ik stortte in en bleek een burn-out te hebben. Dat was een rare gewaarwording. Gelukkig kon ik dankzij goede begeleiding al snel weer redelijk functioneren. Daarna begon een periode van opbouw.

Terugkijkend ben ik blij dat die burn-out kwam. Ik werd letterlijk stil gezet. Dit bood mij de kans om op verschillende gebieden mijn koers opnieuw te bepalen. Eén van de belangrijkste dingen die ik in die periode leerde was om meer ‘uit m’n hoofd’ te komen en meer op gevoel te doen. Wat vind ik belangrijk? Wat zijn de dingen waar ik echt enthousiast van word?

Vanuit mijn enthousiasme voor voeding, gezondheid, koken én anderen helpen, heb ik mij bijgeschoold tot voedingsdeskundige. Al snel was het voor mij duidelijk dat ik hier op professioneel gebied verder mee wilde. De afgelopen periode heb ik hard gewerkt om dit te realiseren.

Meer rust door natuurlijke voeding

Zowel vanuit mijn opleiding Orthomoleculaire voeding, als uit eigen ervaring weet ik dat een gezonde leefstijl en een evenwichtig voedingspatroon enorm bijdragen aan hoe je je voelt. Bij veel klachten gaat het om een totaal plaatje: weer in balans komen op zowel mentaal, fysiek als emotioneel gebied. Voeding is in mijn ogen een essentiële voorwaarde voor deze balans. Door voeding te gebruiken die opbouwend werkt voor je lichaam en voeding te vermijden die juist stress in je lijf veroorzaakt. Met zoveel mogelijk natuurlijke voeding creëer je meer rust in je lijf en help je jezelf fysiek weer op te bouwen. Ook mentaal heeft dat een (enorme) impact.

Benieuwd hoe voeding voor jou meer rust kan brengen?

Wil jij ook meer rust creëren? Ben je benieuwd wat voeding daarin voor jou kan doen? Lees meer over hoe ik je kan helpen met persoonlijk voedingsadvies of in één van mijn workshops. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.