Mijn favoriete plekken…

Indebuurt Deventer vroeg mij naar mijn 5 favoriete plekken. Waar zou een natuurvoedingsadviseur graag komen? Dat zijn natuurlijk de plekken waar je pure en verse producten kunt kopen!

Lekkerder in je vel met natuurlijke voeding

Ik ben ervan overtuigd dat een eetpatroon met zoveel mogelijk natuurlijke voeding aan de basis ligt van je gezondheid. Natuurlijke, onbewerkte voeding helpt mij om lekker in mijn vel te zitten. Daarnaast houd ik erg van koken met producten uit het seizoen. Bovendien is voeding voor mij ook een manier om mij te verbinden mijn omgeving. In mijn vrije tijd stap ik dan ook graag op de fiets om inkopen te doen bij boerderijen, tuinderijen en fruitkwekers in de buurt. Verse, pas geoogste producten smaken zo lekker! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het met aandacht en zorg voor de natuur is geproduceerd. En hoe leuk is het om in de boerderijwinkels geholpen te worden door een enthousiaste tuinder of fruitkweker!

Voedingsadvies

Ook adviseer ik de mensen die bij mij komen voor voedingsadvies om zoveel mogelijk te kiezen voor onbewerkte en verse producten. Het leuke aan Deventer vind ik dat er zoveel plekken zijn waar je volop pure en verse producten kunt kopen. Ben je benieuwd naar mijn favoriete plekken? Lees dan het artikel van Indebuurt Deventer.

En natuurlijk heb ik ook wel eens zin in een kop koffie met wat lekkers. Ook daarvoor deelde ik een hele fijne plek….