Een programma waarin je actief met je voeding aan de slag gaat. Je weerstand verbetert, je voelt je sterker en hebt meer energie voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je hebt het waarschijnlijk best druk. Tegelijkertijd voel je dat het tijd is voor verandering. Je hoeft ook niet alles in één keer om te gooien, liever niet zelfs. Door stap voor stap verandering aan te brengen, houd je het behapbaar én veranker je de veranderingen bovendien in jouw patronen. Zo heb je er op de lange termijn ook plezier van.

Hoe werkt het programma?

Een half jaar lang loop ik met je mee in het ontwikkelen van een gezonder eet- een leefpatroon. Na deze periode heb jij jezelf een gezonder en meer natuurlijk eetpatroon eigen gemaakt.

 • Je weerstand verbetert,
 • je hebt meer energie (en minder energiedips),
 • je bent minder prikkelbaar,
 • je voelt beter wat je echt nodig hebt,
 • je ervaart meer rust, zowel in je hoofd als in je lijf,
 • je staat meer ontspannen en met meer plezier in de keuken!

Met een eetpatroon dat zoveel mogelijk bestaat uit natuurlijke, onbewerkte voeding, bevorder je bovendien:

 • balans in je hormonen
 • stabiele bloedsuikerspiegel
 • rustige(re) darmen
 • je nachtrust, focus en concentratie
 • preventie van diverse welvaartsziekten

Gezond gewichtsverlies kan daarnaast een gunstig bijeffect zijn.

Tijdens 6 persoonlijke adviesgesprekken gaan we in op jouw specifieke situatie. Het eerste gesprek staat in het teken van de intake, waarvoor je vooraf een vragenlijst invult en een voedingsdagboek bijhoudt. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jouw huidige situatie en jouw doelen. We sluiten sowieso af met een aantal adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Tijdens de vervolgafspraken begeleid ik jou in het realiseren van een gezonder eetpatroon. We bespreken we de dingen waar jij tegen aanloopt. Ik schrijf geen dieet voor, maar puzzel met jou mee in het bouwen van een gezond voedingspatroon dat bij jou en jouw leven past. Vanuit mijn enthousiasme voor koken met natuurvoeding geef ik bovendien veel praktische tips en handvatten.

Het is mijn passie om anderen te inspireren om met meer natuurlijke voeding te koken. Eén van de afspraken combineren we dan ook met een kooksessie. Tijdens de kooksessie maken we samen één of meerdere gerechten die aansluiten bij jouw behoeften en waarmee jij op een makkelijke manier een gezonde maaltijd op tafel zet.

Ondertussen kun je thuis zelf aan de slag met het online programma dat bestaat uit 7 modules met video´s en opdrachten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je weet hoe iets werkt, het gemakkelijker is keuzes te maken die goed zijn voor jouzelf. In de video’s deel ik mijn kennis en krijg je inzicht in wat goede voeding is en hoe het jouw gezondheid en functioneren ondersteunt.

Aan de hand van een werkboek met oefeningen en opdrachten, maak je natuurlijke voeding stapsgewijs onderdeel van jouw dagelijks leven. Je ervaart zelf wat meer natuurlijke voeding voor jou doet. Bij de modules zitten bovendien recepten die je helpen om op eenvoudige wijze een gezonde en voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Tussendoor kun je bij mij terecht voor vragen via WhatsApp, email of gewoon door te bellen, zodat je snel weer lekker verder kunt.

Zo maak je stap voor stap natuurlijke voeding onderdeel van jouw leven en leg je een basis waar je je hele leven op terug kan grijpen.

Hoe werkt het online gedeelte?

Elke drie weken krijg je een mail met daarin linkjes naar de video’s, een digitaal werkboek met opdrachten en een aantal recepten.

Overzicht van de modules:

 1. Goed zorgen voor jezelf       
 2. Mindset & voeding
 3. Eten met aandacht / mindfull eten
 4. Het samenstellen van volwaardige maaltijden
 5. Voeding in tijden van stress
 6. Je immuunsysteem ondersteunen met voeding
 7. Diverse tips en handige weetjes

Het tarief voor dit programma is € 497,- incl. BTW.

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is? Wil je er graag van gedachten over wisselen? Bel, app (06 27549739) of mail (info@muntenmarjolein.nl) me gerust of neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.