Lekker in je vel met gezonde voeding

Je voelt je vaak niet helemaal fit, hebt weinig energie en valt regelmatig uit, op je werk en thuis. En daar ben je klaar mee.

Gelukkig kan het ook anders. Een belangrijke sleutel tot je gezondheid ligt in goede voeding.

We weten allemaal wel dat gezonde voeding goed voor ons is en we willen ook wel gezond eten. Het daadwerkelijk doen is alleen best een uitdaging. Het vraagt om het veranderen van gewoontes die je vaak al jarenlang hebt en het inpassen van nieuwe gewoonten. Hoe doe je dat? Waar begin je mee? En wat eet je dan?

Ik help je om gezonde en natuurlijke voeding onderdeel te maken van jouw leven. Als natuurvoedingsadviseur leer ik jou met welke voeding jij jouw lichaam optimaal ondersteunt. Vervolgens denk ik met je mee hoe je daar volwaardige en lekkere maaltijden mee maakt. Stap voor stap maak je op deze wijze gezonde voeding onderdeel van jouw eetpatroon.

Je weerstand verbetert, je voelt je krachtiger en hebt energie voor de dingen die voor jou belangrijk zijn, zoals je werk, je gezin en je sociale leven.

Hieronder zie je de verschillende vormen van hoe ik je kan helpen. Twijfel je of wil je even overleggen hoe ik jou het beste kan helpen? Bel (06-27549739), app of mail (info@muntenmarjoleinl) me gerust.

1. Kennismaking

Wil je graag met je voeding aan de slag, maar weet je nog niet precies hoe? Of vind je het fijn eerst wat vragen te stellen en even persoonlijk contact te hebben?

Lees verder

2. Opfrisser

Kan jouw eetpatroon wel een opfrisbeurt gebruiken? Je weet best veel van voeding en je vindt het tijd voor een update.

Lees verder

3. Programma voed je goed voel je beter

Een programma waarin je actief met je voeding aan de slag gaat. Stap voor stap maak je gezonde voeding onderdeel van je dagelijks leven, op zo’n manier dat het jou ondersteunt in jouw leven. Lees verder

4. Intake en voedingsadvies

Naast de programma’s die ik aanbied kun je ook kiezen voor losse gesprekken. Na het intakegesprek bepaal je zelf hoeveel vervolggesprekken jij nodig hebt om je doelen te behalen. Lees verder


Met kleine beetjes oefenen, hoef je niet meteen je hele eetpatroon om te gooien

Al langer wilde ik advies op het gebied van voeding voor mij en mijn dochter. Als je iemand
dan een beetje kent en vertrouwt is het makkelijker om die stap te nemen. Ook hoorde ik
enthousiaste verhalen van een bekende.

Ik vond het fijn om aan de slag te gaan met kleine veranderingen. Dan heb je bij het drinken
van een glas water na het opstaan al een overwinningsmomentje;-). Ook vond ik het prettig
dat ik zelf kon bepalen waar ik het over wilde hebben. Tegelijkertijd stelt Marjolein duidelijk
kaders waardoor er sowieso bepaalde onderwerpen aan bod komen tijdens de
adviesgesprekken.

Ik ben me meer bewust van de invloed van voeding op mijn gezondheid. Ook heb ik meer
kennis van wat we eigenlijk binnen horen te krijgen. Door de recepten die ik meekreeg kan ik
daar nu ook uitvoering aan geven.

Marjolein is een gedreven en enthousiaste voedingsadviseuse die op een betrokken wijze
meekijkt naar de vragen van haar cliënten. Ze past haar adviezen aan, aan de persoon die voor
haar zit; ze luistert goed en denkt mee om gezamenlijk tot bepaalde voedingsadviezen te
komen die passen bij de persoon

Marian

Nu ik meer weet over gezonde voeding, vind ik koken veel leuker

Ik wilde graag gezonder gaan eten en hulp bij het bedenken van gezonde maaltijden voor mijn gezin.

Het is verbazingwekkend hoe weinig ik wist van gezonde voeding. Nu ik er meer over heb geleerd is koken veel leuker geworden, omdat ik weet dat ik goed bezig ben voor mezelf en mijn gezin. We eten veel gezonder en veel gevarieerder. Dat heeft een hele goede uitwerking op mijn darmen gehad die weer beter werken en waardoor ik ook weer gevarieerder kan eten. Ik heb ook geen trek meer in zoete tussendoortjes doordat ik anders ben gaan ontbijten en lunchen. Ook het bedenken van maaltijden gaat me makkelijker af. Bovendien zijn mijn kinderen zich meer bewust van wat gezond eten is en ze vragen er nu ook zelf om. We ontdekten bovendien dat we biologisch eten veel lekkerder vinden. De adviezen hebben op zoveel niveaus doorgewerkt in ons gezin, terwijl ik eigenlijk vooral voor mij naar Marjolein ging.

Marjolein luistert goed naar wat je wilt. Ze is erg kundig en geeft duidelijke, bruikbare adviezen. Ze stelt soms gerechten voor die net buiten je comfort-zone liggen waardoor je gaat nadenken over wat je eet en waarom.

Linda

Ik voel me beter en gezonder

Ik heb bij Marjolein geleerd welke voeding me goed doet en welke niet. Ik weet nu welk eetpatroon en welke producten me iets opleveren, in plaats van me energie kosten. Marjolein kijkt op zorgvuldige en deskundige wijze met je mee en denkt mee over wat bij je past. Doordat Marjolein zonder waardeoordeel met me meekeek, voelde ik me vrij om open en eerlijk te zijn. Haar warmte en deskundigheid zorgden ervoor dat ik me in goede handen voelde. En dat is ook gebleken: ik voel me beter en gezonder door de manier waarop ik nu eet. En ik had niet verwacht zo snel resultaat te hebben!
Sanne

Ik voel mij beter en ik sta met meer plezier in de keuken!

Ik wist al best veel van gezonde voeding, maar door de voedingsconsulten van Marjolein ben ik nog meer te weten gekomen over gezond eten. Mijn streven was om met behulp van de adviezen van Marjolein minder vlees te gaan eten. Daarnaast was ik op zoek naar meer balans in mijn maaltijden en had ik behoefte aan meer voedende voeding. Ik heb tijdens het hele traject de prettige aanwezigheid van Marjolein ervaren. Het gevoel dat ze naast mij stond blijft mij bij. Met goede en bruikbare adviezen over de opneembaarheid van voedingsstoffen, lekkere alternatieve voor gezonde snacks en leuke nieuwe recepten heeft zij mij letterlijk gevoed met nieuwe informatie. Ik voel mij beter en ik sta met meer plezier in de keuken.

Jaap