"Ik ben voeding steeds meer gaan zien als iets waarmee ik goed voor mezelf zorg, de mensen om mij heen en voor de aarde."

Mijn naam is Marjolein Cozijnsen. Het is mijn passie om met natuurlijke voeding lekker en gezond te koken en hiermee bij te dragen aan mijn gezondheid, die van de mensen om mij heen en die van de aarde. Dat enthousiasme breng ik graag op anderen over.

Gezonde voeding is niet altijd vanzelfsprekend voor mij geweest. Jarenlang had goede voeding geen hoge prioriteit. Mijn agenda was vol met werk, gezin, huishouden en sociale bezigheden. Mijn energieniveau was laag, ik voelde me niet veerkrachtig en zat niet lekker in mijn vel, mentaal niet en fysiek evenmin. In koken had ik weinig plezier meer; het was een zoveelste taak op mijn to do-lijst.

Zo ging het jarenlang, tot ik in 2017 een burn-out kreeg. Mijn lichaam riep me tot halt en ik moest noodgedwongen beter voor mezelf gaan zorgen, ook met voeding. Een oude passie leefde op: ik ging weer de keuken in om lekkere en voedzame maaltijden te maken, voor mijzelf en m’n man en zoon. Ook besloot ik om een opleiding tot natuurvoedingsadviseur te volgen om mijn kennis over voeding te verdiepen.

De kracht van natuurvoeding
Tijdens de opleiding verbaasde ik me erover dat ik zoveel waardevolle kennis niet eerder had geleerd. Goede voeding betekent zoveel voor onze gezondheid en vitaliteit, dan is dat toch basiskennis die we allemaal nodig hebben? In 2019 start ik met Munt & Marjolein om mijn kennis en ervaring te delen. 

Munt & Marjolein
Vanuit mijn onderneming Munt & Marjolein maak ik  natuurvoeding toegankelijker. Dat doe ik via persoonlijke begeleiding, workshops,  het verzorgen van lunches (catering) en door middel van mijn kookboek ‘Lekker lunchen met seizoensgroenten’. Zodat ook jij de kracht van pure voeding ervaart.

Heb je een vraag, wil je iets overleggen of kennismaken? Neem dan gerust contact met me op. Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je hier inschrijven voor de  nieuwsbrief.

Een eetpatroon met natuurlijke voeding:

Wat anderen zeggen

Munt & Marjolein

Het toegankelijk maken van natuurvoeding, zodat ook jij de kracht van pure voeding ervaart.

Ik help je om goede voeding onderdeel te maken van je dagelijks leven. Zodat je jouw gezondheid zelf kunt versterken met voeding én je (weer) plezier én handigheid hebt om lekkere en volwaardige maaltijden te maken, voor jezelf en de mensen om je heen.

zelf ben ik voeding steeds meer gaan zien als iets waarmee ik goed voor mezelf kan zorgen, de mensen om mij heen en voor de aarde. Daarnaast is voeding voor mij ook een middel om mij te verbinden met de natuur en mijn omgeving. In mijn vrije tijd stap ik graag op de fiets om inkopen te doen bij boerderijen, tuinderijen en fruitkwekers in de buurt. Verse producten uit de volle grond smaken zo lekker! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het met aandacht en met zorg voor de natuur is geproduceerd. En hoe leuk is het om in de boerderijwinkels geholpen te worden door een enthousiaste tuinder, kweker of boerin!

Wil je kennismaken of heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.
Winkelwagen
Scroll naar boven